cupping massage slagelse

Alternative behandling muligheder

Alternative behandling muligheder

Der findes mange måder, du kan behandle et område af din krop på. Har du smerter i nakken eller døjer du med en dårlig ryg? Så kan det være, at du skal søge mod lidt alternative behandlinger for at få bugt med det. Lyder det interessant? Læs med i det her indlæg, hvor vi vil skrive tre alternative behandlings muligheder, som du måske ikke kender til. 

 

 

Kranio-sakral terapi

Kranio sakral arbejder med en mere naturlig behandling af dig og din krop. En kranio-sakral terapeut vil arbejde særligt med kroppens nerver og celler, hvor målet er at bringe din krop i balance igen. Kranio-sakral er særligt godt for dig, som døjer med migræne eller nakkesmerter. Disse to har ofte en forbindelse med hinanden, som en kranio-sakral kan få skabt i harmonisk balance igen. 

 

Akupunktur

Akupunktur kender du muligvis til, men det er slet ikke så farligt som det kan se ud. Har du et nåleforbi, så er denne type af behandling nok ikke lige for dig. Akupunktur vil være godt for dig, hvis du har smerter i kroppen, men er også vist sig at være god imod allergi. Her kan akupunkturen hjælpe med at styrke dit immunforsvar, så du ikke reagerer så voldsomt mod f.eks. pollen eller birk i sommerperioderne. Akupunktur har også vist sig at være god supplement i din fertilitetsbehandling. 

 

Cupping massage

Cupping massage er til dig, som gerne vil have udrenset din krop helt i gennem eller har særlige områder på ryggen, som gør ondt. Selve behandlingen ser lidt voldsom ud, men det har en glimrende virkning. Cupping massage kommer oprindeligt fra Kina, og bliver nu brugt til mange forskellige typer af behandlinger. Kunne denne type af behandling være noget for dig, så kan du f.eks. søge efter cupping massage i Slagelse, hvis det er det område du bor i. Her vil du finde professionelle, som har ekspertise inden for området og de kan fortælle dig lidt mere om denne behandlingsmetode, så du trygt kan bestille en tid.