Få bedre råd til din nye bil med et fordelagtigt billån

Få bedre råd til din nye bil med et fordelagtigt billån

Det er altid lækkert at skifte fra en gammel bil til en helt ny én af slagsen. Biler har det med at blive voldsomt træls, når de når en vis alder. En gammel bil vil være blevet sløv i styretøjet, og bremsesystemet er måske ikke, hvad det har været. Er du i besiddelse af en bil, som efterhånden har en del år og kilometer på bagsmækken, vil du sikkert også opleve, at den tilbringer mere tid på værksted end førhen. De enkelte dele bliver med tiden slidt, og skal skiftes ud. Og når bilens alder når over et vist punkt, vil du også opleve at det bliver sværere – og dyrere – at skaffe de nødvendige reservedele.

Samtidig er en gammel bil væsentligt dyrere i drift end en nyere bil med en ditto motor. I nye biler er motoren tilsvarende ny og frisk, og dermed bedre i stand til at udnytte det tilførte diesel eller benzin ned til mindste dråbe. Dette gør underværker for brændstof økonomien – og det vil tydeligt kunne mærkes i familiens budget. Nye biler er således også billigere, når det kommer til grønne afgifter. Og hvis du køber en ny bil, har du tilmed mulighed for at vælge en el- eller hybrid bil, hvilket også er langt mere miljøvenligt.

Hvordan får jeg råd til en ny bil?

Det er de færreste almindelige lønmodtagere, som har råd til at lægge det fulde kontant beløb på én gang, når de køber ny bil. Derfor er det ikke unormalt at optage et såkaldt bil lån, som kan finansiere dette køb. Hos Ikano Bank kan du ansøge om et bil lån online, og have svar på din ansøgning inden for få timer. Du skal blot være kreditværdig, bosat i Danmark og fyldt atten år. Se ansøgningsformularen og læs mere om finansiering af bil på ikanobank.dk