elektriker

Få hjælp til elektriker arbejdet i din bolig i Horsens

Få hjælp til elektriker arbejdet i din bolig i Horsens

advertorial

Går du i tanker om at renovere din bolig, eller trænger de elektriske installationer til en opgradering+ så bør du få en dygtig elektriker til hjælp. Og bor du i Horsens eller omegn kan du med fordel vælge Egebjerg EL A/S.

Hvem er Egebjerg EL A/S?

Egebjerg EL A/S er din elektriker i Horsens. Hos Egebjerg EL A/S, som har sin centrale beliggenhed på Egebjergvej i Horsens, finder du såvel elektriker firmaet som en butik hvor du kan købe lamper, armaturer, hvidevarer, stik kontakter og meget mere.

Du kan også altid lægge vejen forbi for en uforpligtende snak om dine behov for elektriker hjælp i boligen. Og du kan altid få et skarpt tilbud på professionel udførelse af elektriker arbejde i dit hjem.

Hvad kan Egebjerg EL A/S hjælpe mig med?

Som autoriseret elektriker og el installatør kan Egebjerg EL A/S hjælpe med alt hvad der vedrører elektriker arbejde i din bolig.

Uanset om du skal have oprettet en ny stik kontakt eller et strøm udtag til eksempelvis en lampe kan Egebjerg EL A/S hjælpe dig med at trække kablet. Du kan også få hjælp til udskiftning af hfi relæet eller oprettelse af nye strøm grupper.

Egebjerg EL A/S giver gerne en hånd med hvis du planlægger en gennemgående modernisering af alle dine elektriske installationer og eksempelvis ønsker et integreret system med el, alarm, tele og data samlet. Egebjerg EL A/S har stor ekspertise inden for moderne elektriker arbejde, og de dygtige medarbejdere holder deres viden og kompetence opdateret gennem løbende kurser og relevant efteruddannelse.

Med Egebjerg EL A/S til hjælp er du således garanteret tidssvarende og fremtidssikre el installationer som kan håndtere belastninger fra forbruger elektronik, hvidevarer og husholdnings apparater, og som du og din familie kan have glæde af i mange år. Klik ind på http://egebjerg-el.dk/ og få yderligere information.