Få hjælp til praktiske gøremål i forbindelse med dødsfald fra den lokale bedemand

Få hjælp til praktiske gøremål i forbindelse med dødsfald fra den lokale bedemand

Et dødsfald kommer aldrig belejligt – og man kan i de færreste tilfælde forberede sig herpå. Der er meget, som skal arrangeres i løbet af ganske kort tid – her under begravelsen. Derfor anbefales det, at du får en dygtig og erfaren bedemand til hjælp.

Hvilken bedemand i Struer skal jeg vælge?

Når du vælger den bedemand, som skal assistere dig i begravelses forberedelserne, er det vigtigt, at du vælger en uddannet bedemand med et højt fagligt og professionelt niveau.

Krabbes Bedemandsforretning er medlem af Danske Bedemænd – en branche forening, som blandt andet udbyder uddannelse af bedemænd, og som udstikker de professionelle og etiske retningslinjer, en hver bedemand bør overholde. Dette medlemskab er din garanti for, at du med Krabbes Bedemandsforretning får en pålidelig og respektfuld behandling – og for, at din bedemand altid er opdateret på de seneste regler og reguleringer inden for området.

Med Krabbes Bedemandsforretning er du i trygge og professionelle hænder, når det handler om begravelse og bisættelse. Krabbes Bedemandsforretning har et solidt erfarings grundlag samt et bredt kendskab til alle relevante faciliteter og instanser i lokal området omkring Lemvig og Struer. Var den afdøde således bosat i det område, eller foreligger der ønske om en bisættelse fra en af kirkerne i stiftets sogne, kan Krabbes Bedemandsforretning uden problemer foranstalte dette.

Samtidig har Krabbes Bedemandsforretning gode kontakter til gæstgiverier, restauranter, kroer og forsamlingshuse i nærheden, som med kort varsel kan lægge lokaler til gravøl, reception eller frokost i forbindelse med bisættelsen. Krabbes Bedemandsforretning kan også sagtens være behjælpelig, skulle den afdøde have tilhørt et andet tros samfund end den kristne protestantiske kirke, eller have næret ønske om en verdslig humanistisk ceremoni med begravelse eller urne nedsættelse i uindviet jord. Og selvfølgelig kan Krabbes Bedemandsforretning hjælp uanset om der er tale om jordfæstelse, urnenedsættelse eller spredning af den afdødes aske med medfølgende mindehøjtidelighed.

Du kan få mere information, og kontakte Krabbes Bedemandsforretning, via krabbes.dk