Har du nogensinde fået dig en Platan øl?

Har du nogensinde fået dig en Platan øl?

De fleste taler om belgisk øl, fransk øl, tysk øl, når de skal nævne noget øl, der er værd at læske tørsten i.

I nyere tid har mange danske bryggerier og skudt op i næsten hver en afkrog af landet, at når du føler, du har fået afprøvet alle danske øl, så er der i mellemtiden dukket mindst syv nye bryggerier op med deres eget specielle udvalg.

Så hvorfor skulle man overhovedet behøve at skule mere til udlandet efter diverse former for øl, når vi lader til at være dækket ind med både import og egen produktion?

Det hænger nok sammen med, at du aldrig har prøvet at smage en Platan øl før.

Hvor er den så fra? Den er nemlig ikke fra nogle af de lande, vi tidligere nævnte, men derimod fra Tjekkiet.

Og de har skam også et godt udvalg af forskelligt sortiment, så du kan slukke tørsten i alt fra en pilsner en varm sommerdag, til at du kan indtage en mere mørkere øl, der passer sammen med det aftensmad, du er ved at lave.

Du kan være heldig at finde sådan en Platan øl nede i en lokal butik eller dem, der har specialiseret sig i at importere mere ukendte typer af øl, men hvis du besøger det link, vi har indsat ovenover, så vil du finde nogle andre fordele ved at købe Platan øl i større partier.

De fleste tænker jo på de mere gængse øl, når de skal bestille fadølsanlæg eller andet, der skal bruges ved store sammenkomster, så man glemmer at tænke ud af boksen og bryde ens komfortzone.

Ens gæster har jo også godt af at prøve nogle andre øltyper end dem, de er vant til at drikke, og her er der mange fordelagtige tilbud at hente, hvis du handler via det tidligere link.

Hvem ved, måske ender Platan øl med at blive din yndlingsøl – samt for dine gæster.