Hvor kan jeg få hjælp til ombygning og tilbygning i Frederikshavn?

Er du bosiddende i Frederikshavn, og har du brug for professionel assistance i forbindelse med renovering eller ombygning af dit hus? Så kan du trygt kontakte Tømrer Erik Kristensen.

Tømrer Erik Kristensen er din lokale tømrer og snedker mester i den nordlige del af Jylland. Hos Tømrer Erik Kristensen finder du udelukkende dygtige, faglærte håndværkere som står parat til at hjælpe dig med netop din ombygning, tilbygning eller istandsættelse af boligen.

Tømrer Erik Kristensen har en bred portefølje af glade og tilfredse kunder i det nordjyske, fra Hjørring, Sindal og Tårs til Frederikshavn, Sæby og Østervrå. Tømrer Erik Kristensen har mange års erfaring når det handler om at hjælpe private bolig ejere med kompetent og kvalificeret tømrer arbejde i forbindelse med eksempelvis anlæggelse og opførelse af træterrasser, konstruktion af carport eller diverse reparationer af træværk og træ konstruktioner. I

ngen opgave er for stor eller for lille for Tømrer Erik Kristensen som gerne udfører tømrer og snedker arbejde i alle størrelser, for erhvervs virksomheder såvel som for private kunder. Og uanset om det er dit sommerhus eller dit helårs hus som skal renoveres eller forsynes med en tilbygning, for eksempel en carport, et haveskur eller et anneks.

Hvad kan Tømrer Erik Kristensen hjælpe med?

Tømrer Erik Kristensen forestår gerne alt tømrer og snedker arbejde som relaterer sig til nybyggeri af parcelhuse, sommerhuse, arkitekt tegnede huse med videre, i Sæby, Frederikshavn, Hjørring og omegn. Når du vælger Tømrer Erik Kristensen som din tømrer i Vendsyssel er du garanteret et stykke vel udført tømrer arbejde i høj kvalitet til en ganske fair pris – og inden for den aftalte tidsramme.

Der ud over kan Tømrer Erik Kristensen løse alle tømrer opgaver med relation til renovering, reparation og istandsættelse af private boliger og erhvervs ejendomme. Du kan læse mere om Tømrer Erik Kristensen på hjemmesiden toemrererik.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *