Sundere vaner i hverdagen med firmafrugt

Sundere vaner i hverdagen med firmafrugt

De fleste af os er udmærket godt klar over, at frugt er et sundere og mere helsebringende alternativ til slik og sodavand, når det handler om at stille den lille sult. Et lavt blodsukker får ganske vist et boost, når chokoladen, colaen eller måske eftermiddagskagen rammer fordøjelsen.

Men de hurtige kulhydrater sender kun blodsukkeret på en kortvarig himmelflugt. Inden for ganske kort tid vil det rutsje ned igen, og efterlade dig med en craving efter endnu mere sukker. Og så er den onde cirkel sluttet. Hvis vi bliver ved med at mæske os i søde sager, når eftermiddags timerne bliver lange, kan det betyde slette konsekvenser i form af overvægt, øget risiko for sukkersyge, dårlig fordøjelse og selvfølgelig dårlige tænder.

Frugt giver en længerevarende mæthedsfornemmelse, idet kulhydrater i frugt nedbrydes langsommere. Samtidig får kroppen gennem frugt tilført vitaminer, mineraler og andre vigtige næringsstoffer samt fibre, som styrker fordøjelsen, og dermed immunforsvaret.

Gør det nemt at vælge sundt med firmafrugt

Derfor er det for virksomheder en rigtig god idé at sørge for, at medarbejderne har nem adgang til frugt i løbet af dagen. Så er det nemmere for den enkelte medarbejder at vælge det sunde alternativ, når kroppen og hjernen kræver ekstra energi. Med en firmafrugt ordning kan du stille frugt til rådighed på alle dine afdelinger og i samtlige kontorer, hvis du ønsker det. På den måde kan dine medarbejdere nemmere vælge at spise sund, frisk frugt – som også på alle måder er mere lækkert end slik og sodavand i det lange løb.

Bestil firmafrugt online hos Frugtcompagniet

Hvis du ønsker en firmafrugt ordning, hvor du får en fleksibel og service minded behandling for en ganske rimelig pris, kan du med fordel tjekke Frugtcompagniet. Her finder du et stort udvalg af frugtkasser og frugtkurve – se dem alle på frugtcompagniet.dk