Toyota Rav4 plug in hybrid

Toyota Rav4 - en kompakt SUV

Toyota Rav4 - en kompakt SUV

advertorial

Hvis du er på udkig efter en SUV, der kører helt eller delvist på strøm, er Toyota Rav4 plug in hybrid en af de muligheder, der findes på markedet. En Rav4 er en kompakt SUV, der som model har mange år på bagen men løbende er opdateret og som fås som velkørende brugt vogn.

Toyota er en af verdens absolut førende bilproducenter med et årligt salg på omkring 10 mio. køretøjer. Toyota Motor Company har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1937, hvor virksomheden blev grundlagt af familien Toyoda bandt andet med udgangspunkt i væveribranchen. Under anden verdenskrig var det lastbiler til den japanske hær der stod på programmet, men efter krige n rejste Toyota Motor Company sig fra ruinerne for at sætte gang i masseproduktion af personbiler.

Toyota Motor Company indførte en række principper inden for produktion, organisation og kvalitetskontrol, med en meget systematisk tilgang som slet og ret kom til at blive kendt som “Toyota-modellen”. Principperne, der gav høj kvalitet til lav pris var stærkt medvirkende til at de store traditionelle britiske bilproducenter blev kørt fuldstændigt agter ud. Andre producenter formåede at klare sig ved at gøre lige som Toyota.

Toyota Rav4 plug in hybrid

Rav4 – SUV gennem flere generationer 

En af den japanske producents populære og langtidsholdbare modelkoncepter er SUV’en Rav4, der er kommet i en række stadig fornyede generationer siden begyndelsen af 1990erne. Det er både i det indre, mekanik og teknik , og i det ydre, karosseriets design, at der er sket ændring fra generation til generation.

Den fås som plugin hybrid i en version med Toyotas 4. generations hybrid teknologi og et lithiumbatteri med stor kapacitet. I den version får du en 2,5 liters hybridmotor og et intelligent firhjulstræk. Den kommer fra o til 100 km/t på blot 6 sekunder, og det er ikke dårligt for en bil, der ikke er hverken helt lille eller direkte sporty i sine ydre linjer.