rengøringsmidler

vælg de rette rengøringsmidler til de enkelte opgaver

vælg de rette rengøringsmidler til de enkelte opgaver

advertorial

Med de rigtige rengøringsmidler bliver rengøringen lettere og du undgår skader på gulv og fliser.

Der findes et utal af forskellige typer af rengøringsmidler, som har hver deres egenskaber, styrker, svagheder og særlige anvendelsesområder. Med en almindelig universalrengøring kommer du langt på flader og gulve, men det er ikke altid nok til de mere specialiserede opgaver. 

Skal du for eksempel gøre rent et sted, hvor hygiejne er af aller højeste prioritet, så vil du måske have brug for et rengøringsmiddel, der indeholder noget desinficerende samtidig med at det gør rent. Det findes der forskellige typer af, som du for eksempel kan finde her hos https://www.rengros.dk/rengoringsmidler

rengøringsmidler

Men man i nogle sammenhænge gerne vil have et parfumeret rengøringsmiddel for at få en oplevelse og duft af noget rent, vil man i andre situationer helst undgå parfume. Der er nemlig mange danskere, der lider af parfume allergi. Det er i øvrigt forskelligt, hav man forbinder med ren lugt i forskellige lande. Her i Danmark er en citronlugt typisk for rengøringsmidler, mens det andre steder helst skal være noget kloragtigt eller andet, der giver indtryk af nylig rengøring.

Forskellige særlige produkter til bad og wc

Badeværelse og toilet er et af de rum i huset, hvor der er helt særlige krav til rengøring. Dels fordi der er nogle ting omkring hygiejne, dels fordi det vand, der kommer på gulv og vægge giver kalkaflejringer.

Når man skal gøre rent på badeværelset skal der derfor ofte flere forskellige specielle typer af rengøringsmiddel til. Du vil ikke kunne foretage en rigtig grundig rengøring af dette rum blot med universalrengøring og en klud.

På badeværelset skal du nok bruge noget, der kan slå bakterie og andre mikroorganismer ihjel. Du skal også bruge en særlig kalkfjerne for at komme kalkaflejringer til livs, og særligt nede i toiletkummen kræves der skrappe midler til rengøring.