Vil du gerne have den bedste gulvafhøvling?

Hvordan ved du, om den håndværker, du overvejer at bruge, er den bedste til jobbet? Det ved du i sagens natur ikke, men du kan jo tjekke vedkommendes anbefalinger.

I dagens Danmark har de fleste professionelle virksomheder en hjemmeside – bare ikke når det kommer til håndværkere. Er det ikke skørt? Mangt en håndværker har stadig en one page-side, der ikke trækker særlig meget trafik, og som ser mere eller mindre uprofessionel ud. Og hvis du spørger undertegnede, gør det det jo lidt svært at vurdere, hvad vedkommende egentlig har at byde på.

Så hvad gør du, hvis du gerne vil undersøge, om en given håndværker kan yde en god service? Tjah… du kan jo spørge i dit netværk, eller også kan du bruge en side som trustpilot til at undersøge, hvad andre kunder har haft af oplevelser.

Kend dine behov, inden du indhenter tilbud

Derudover er det en god idé, hvis du tager et grundigt kig på dine behov, inden du begynder at indhente tilbud. Hvis du ikke ved, hvad du har brug for, er det også svært at vurdere, om en given håndværker kan levere det. Samtidig risikerer du at få misvisende tilbud i hus, hvis du ikke er helt sikker på, hvad du spørger efter – og det gør jo ikke sagen nemmere.

Derfor: Klarlæg dine behov, og find derefter to eller tre håndværkere i dit område (eller som er landsdækkende), og indhent et tilbud på din specifikke opgave. Med dem i hænderne kan du sammenligne priser, kvalitet og leveringstid, ligesom du kan ringe og få en snak med vedkommende, så du kan mærke efter, om du føler dig i trygge hænder.

Er det en gulvafslibning, du er på jagt efter, og ved du ikke helt, hvad der er op og ned i den forstand, så kan du med fordel starte med at læse denne artikel: https://hushaveideer.dk/undgaa-de-typiske-fejl-naar-du-sliber-gulvet-selv/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *